Страните от ЕС са силно насърчавани да изискват тестове за COVID

...
Страните от ЕС са силно насърчавани да изискват тестове за COVID
Коментари Харесай

ЕС ``силно насърчава`` COVID тестовете за идващи от Китай - Здраве

Страните от Европейски Съюз са " мощно насърчавани " да изискват проби за COVID от пасажерите, идващи от Китай, бе решено на спешна среща на специалисти от Европейския съюз, е споделя в изказване на шведското председателство, представено от БГНЕС.

На срещата беше препоръчано носенето на защитни маски от лицата, които подхващат пътешестване в този регион, страните от Европейски Съюз да организират инцидентни проби на идващите и да изследват отпадъчните води от полетите от Китай, се споделя в изказване на шведското председателство на Европейски Съюз.

Целта на съвещанието бе да се координира взаимният отговор на Европейски Съюз на неочаквания приток на гости от Китай, откакто Пекин анулира политиката си на " нулев Коронавирус ", която в продължение на три години постановяваше строги ограничавания на придвижването в страната при разкриване на болести.

Обсъжданията по време на срещата продължиха с часове по-късно от първичните упования на Швеция, което подсказва за разнообразни гледни точки измежду 27-те държави-членки на Европейски Съюз.

В последна сметка държавите-членки се съгласиха да предлагат " защитен метод " на фона на опасенията, че неконтролираните пристигания от Китай могат да внесат в Европа нов вид или подвариант на ковид.

Страните от Европейски Съюз показаха угриженост, че китайските данни за инфекциите са незадоволителни - мнение,
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР